A fogselyem ma már számos változatban kapható. A hagyományos fogselyem mellett léteznek olyan típusok, amelyek ízesítettek, vagy tartalmaznak fluoridot a fogak erősítése érdekében. A fogselyem nemcsak a fogak tisztításában segít, hanem hozzájárul a fogíny egészségének megőrzéséhez is.

A fogselyem egy olyan egyszerű, de hatékony eszköz, amelyet a mai napig szinte minden fogászati rendelőben használnak és az a szakemberek célja, hogy mindenháztartás nélkülözhetetlen eszközévé váljon.

Az első fogselyem feltalálása óta eltelt sok idő, de az eszköz továbbra is fontos szerepet tölt be az emberek fogápolásában. A fogselyem segítségével a fogak közötti területek is tisztán tarthatók, így a fogak és a fogíny egészsége sokáig megőrizhető.

Szakembereink szerint a fogselyem használata az egyik legfontosabb fogápolási rutin, amely hozzájárul a fogak és a fogíny egészségének megőrzéséhez azáltal, hogy hatékonyan távolítja el a fogak közötti ételmaradványokat és a plakkot. Ezek felhalmozódása hosszú távon ínybetegségekhez, fogszuvasodáshoz és más fogászati problémákhoz vezethetnek, melyek könnyen elkerülhetőek a fogselyem mindennapi alkalmazása által.

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefonszám

+36 30 752 9377

Helyszín

8200 Veszprém, Áchim András tér 9.

Írjon nekünk!