• Periapicalis (fog) röntgen
  • Panoráma röntgen
  • TELE röntgen

A fogászati röntgen Veszprémben néhány perc alatt elvégezhető, és nem okoz fájdalmat

A röntgensugarak képesek áthaladni az emberi szöveteken, amelyek sűrűségüktől, összetételüktől és vastagságuktól függően több, vagy kevesebb sugárzást nyelnek el. A fogászati ​​röntgen készítés normál és biztonságos módszer a fogak és csontok egészségének felmérésére, és minimális sugárterheléssel járnak. Ha fogászati ​​röntgen szolgáltatásra van szüksége Veszprémben, akkor látogasson el fogorvosi magánrendelőnkbe.

Miért fontos a fogászati ​​röntgen?

Veszprémben a fogászati ​​röntgen felvételeknek köszönhetően fogorvosaink számára láthatóvá válnak, például a régi fogpótlások körül, vagy a fogak között lévő üregek, de olyan kórképek is felfedezhetők, mint az ínybetegség okozta csontvesztés, vagy az érintett bölcsességfogak. A fogászati röntgen segítségével veszprémi fogorvosi magánrendelőnkben pontosan ellenőrizhető a problémás gyökerek elhelyezkedése, daganatok, ciszták vagy tályogok esetleges jelenléte. A fogászati röntgen elengedhetetlen kiegészítője Veszprémben a fogorvosi vizsgálatnak és a szájüregi és esetenként szisztémás betegségek szűrésének.

Mit mutat a periapicalis (fog) röntgen?

  • A fog egészének, a gyökércsúcsnak és a körülötte lévő csontállománynak az ábrázolása;
  • Gyermekfogászat, fogszabályozás;
  • Fogszuvasodás;
  • Fogfejlődési és előtörési rendellenességek;
  • Diagnózis, terápia, kontroll;

Mit mutat a panoráma röntgen?

A panoráma radiológia röntgensugárzást használ, hogy mindkét állkapocsról teljes képet készítsen. A fogakról és gyökerekről, Az alveoláris csontról (a fogak gyökereit magába foglaló csontnyúlvány, az alsó és a felső állcsonton), A legkisebb kezelést igénylő rendellenességről.

Ez a vizsgálat gyors, fájdalommentes, és lehetővé teszi az első diagnózis felállítását, minden további elemzés előtt. Panoráma röntgen segítségével veszprémi fogorvosi magánrendelőnk fogorvosai időben felismernek, lokalizálni és kezelni tudnak egy üreget, egy fertőzést, vagy egy parodontális betegséget. A panoráma röntgen a fogszabályozásban is nagyon hasznos, hiszen segít megismerni a fogak elhelyezkedését akkor is, ha még nem nőttek ki.

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefonszám

+36 30 752 9377

Helyszín

8200 Veszprém, Áchim András tér 9.

Írjon nekünk!