Mai modern világunkban az igényes megjelenés elmaradhatatlan része az ápolt fogsor, a fehér mosoly pedig már szinte bárki számára elérhető. Lézeres fogfehérítésünkkel már egy kezelés után látványos változás érhető el. Ugyanakkor lehetőség van otthoni fogfehérítésre is, amelynek során lenyomatvételt követően, a páciens fogaira egyénileg készült sínbe kell beletölteni a fehérítő anyagot, a szakember utasítása szerint.

  • Rendelői
  • Otthoni
  • Lézeres

Fogfehérítés veszprémi rendelőnkben vagy otthon?

A fogak természetes fehérsége egyáltalán nem az a vakító fehér szín, ami a reklámokban látunk. A fogzománc természetes árnyalata (a fogakat védő és színüket meghatározó külső réteg) enyhén sárgás, vagy elefántcsont színű.

A fogak életkorral összefüggő változásai a fogak színét is befolyásolják

A különböző ételek színező pigmentjei nyomot hagynak a fogakon, például a kávé, tea, dohány, vörösbor, bogyók és csokoládé. Az ivóvíz magas fluortartalma a fogak elszíneződését, barna foltokat (fluorózis) is okozhat. Emellett a szájüregben evés közben képződő sav hatására maga a zománc megy tönkre, rétege elvékonyodik, és idővel a dentin sárga színe kezd megjelenni rajta.

A fehérítő termékek soha nem helyettesíthetik a professzionális fogorvosi fogfehérítést

Sokan legelőször fogfehérítés céljából nem veszprémi magánrendelőnket keresik fel, inkább szerencsét próbálnak házilag megvalósítható fogfehérítéssel. Számos olyan termék létezik, melyek a siker illúzióját erősítik, hiszen gyönyörű fehér fogakat ígérnek használójának. A drogériákban kapható fogkrémektől a gumicukorkáig és szájvízig biztonsággal kipróbálhatóak, de sajnos ilyen esetekben a csalódás garantált.

Mindegyik ugyanazt az eredményt adja, mint a fogorvosi fogfehérítés?

A gyártó által hozzáadott csiszolóanyagok (pl. kalcium-karbonát vagy nátrium-hidrogén-karbonát) miatt hatékonyságuk csak a fogakon lévő felületi foltokra korlátozódik.

Fogfehérítés veszprémi fogorvosi magánrendelőnkben

Veszprémi rendelőnkben a fogfehérítés  fogorvosaink által végzett kezelés, mely ezáltal biztonságos és hatékony. Fogfehérítéshez Veszprémi magánrendelőnkben a vény nélkül kapható fehérítőszereknél erősebbet alkalmazunk, így optimalizáljuk az eredményt és a tartósságot. Veszprémben a fogfehérítés megkezdése előtt teljes körű vizsgálatot végezünk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nincs fogszuvasodás vagy hibás fog, amit a fogfehérítés előtt szükséges helyreállítani.

Címkefelhő: fogfehérítés veszprém

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefonszám

+36 30 752 9377

Helyszín

8200 Veszprém, Áchim András tér 9.

Írjon nekünk!