Fogeltávolítás: rendelőnkben a végsőkig törekszünk a saját fogak megtartására, azonban vannak bizonyos helyzetek, amelyek ezt nem teszik lehetővé, hiszen a fog már olyan mértékben károsodott, vagy megtartása nagyobb kockázattal járna, mint az eltávolítás. Ilyen esetekben végezzük el a foghúzást. A beavatkozás tökéletes érzéstelenítésben kíméletesen történik, úgy, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozzuk.

Bölcsességfog műtéti eltávolítása: gyakran előfordul, hogy a bölcsességfogak nem férnek el az állcsontban, vagy olyan a helyzetük, hogy nem tudnak előtörni. Rendelőnkben professzionális szájsebészeti ellátást végzünk. Szájsebész kolléganőnk több éves tapasztalattal rendelkezik, és a legnagyobb precizitással végzi ezen fogak eltávolítását.

Bölcsességfog körüli gyulladások kezelése: ha leghátulsó fogak területén kisugárzó, tompa fájdalom jelentkezik, előfordulhat, hogy az áttörőben lévő bölcsességfog okozza a problémát. Forduljon rendelőnkhöz bizalommal ilyen esetben is, hogy megszüntessük panaszait.

Betört fogak műtéti eltávolítása: előfordulhat, hogy fogeltávolítás során a fog gyökerének egy része bennmarad a csontban, és ez már csak sebészi feltárással távolítható el.

Gyökércsúcs rezekció: előfordul, hogy a gyökérkezelés önmagában nem elegendő egy panaszos fog ellátásakor. Ha a szakma szabályainak megfelelő gyökértömés került a fogba, ám a panaszok így sem múltak el teljesen, érdemes lehet a gyökércsúcsot sebészileg feltárni, a gyökér kis szakaszát, és a gyökércsúcson található gyulladást sebészileg eltávolítani, így megőrizni a fogat a szájban.

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefonszám

+36 30 752 9377

Helyszín

8200 Veszprém, Áchim András tér 9.

Írjon nekünk!