A hialuronsavas ajakfeltöltés segíthet az ajkak hidratálásában, ráncai kisimításában, dúsításában, volumenizálásában, kontúrozásában, egyenetlenségei vagy aszimmetriái megszüntetésében és a Cupido-ív (felső ajkak csúcsa) kiemelésében. 

A hialuronsav természetes módon megtalálható az emberi szervezetben, nagy mennyiségben fordul elő a bőrben, kiemelkedő vízmegkötő képességének köszönhetően biztosítja a bőrünk hidratáltságát. Az életkor előrehaladtával mennyisége szervezetünkben csökken, ezáltal megkezdődik bőrünk öregedése. A hialuronsavas feltöltéssel ellensúlyozhatjuk ajkaink vízveszteségét így korrigálva, visszanyerve üdeségüket. 

A beavatkozást a legjobb minőségű svájci TEOXAN hialuronsavas töltőanyaggal végezzük rendelőnkben, valamint nálunk megtalálja a TEOXAN prémium saját márkás, hialuronsavat tartalmazó Teosyal kozmetikumokat is, melyek segítik megőrizni az esztétikai eljárások eredményeit, egyúttal pedig hidratálják és nyugtatják a bőrt.

A beavatkozást megelőzi egy állapotfelmérés és egy személyre szabott konzultáció, ahol a kezelőorvos a várható eredményekről, esetleges komplikációkról tájékoztatja a pácienst, illetve közösen megbeszélik, hogy az adott problémára mi a legmegfelelőbb kezelési eljárás. Ezután a szakorvos lefertőtleníti a bőrt és érzéstelenítő krém formájában helyi érzéstelenítést alkalmaz. A beavatkozás alatt az orvos vékony tűvel juttatja be a töltőanyagot és masszírozással egyenletesen eloszlatja azt. Az injekciós technikát kizárólag orvos végezheti, mellyel eléri a bőr mélyebb rétegeit is, ezzel növelve a töltés tartósságát. A töltőanyag bejutása és eloszlatása a megfelelő technikát alkalmazva jól szabályozható.  

A kezelés után az eredmény azonnal látható, de az apró tűszúrások kis duzzanatot okozhatnak, ami néhány nap elteltével tűnik el. A valódi végeredmény egy-két héttel a beavatkozás után teljesedik ki. A kezelést követő hetekben az ajkakat óvni kell az erőteljes napsugárzástól, valamint a szoláriumtól. Hidratálása erősen ajánlott

Az ajakfeltöltés tartósságát befolyásolja az életkor, a bőr minősége, az életmód és a töltőanyag minősége is. A befecskendezett hialuronsav 6-12 hónap elteltével fokozatosan bontódik le a szervezetünkben, végül teljesen eltűnik. A folyamat ezáltal korlátlanul megismételhető.

A kezeléseket ellenőrző vizsgálat követi, melyért rendelőnk nem számít fel extra díjakat. 
Keressen minket bizalommal!

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefonszám

+36 30 752 9377

Helyszín

8200 Veszprém, Áchim András tér 9.

Írjon nekünk!