FINANSZÍROZOTT FOGSZABÁLYOZÁS – VESZPRÉM MEGYEI FOGSZABÁLYOZÁS:

Veszprém megyében az alábbi területek TB-finanszírozott fogszabályozása tartozik hozzánk: Adorjánháza, Ajka, Apácatorna, Bakonypölöske, Borszörcsök, Csögle, Dabrony, Devecser, Doba, Egeralja, Halimba, Iszkáz, Kamond, Karakószörcsök, Kerta, Kisberzseny, Kiscsősz, Kislőd, Kispirit, Kisszőlős, Kolontár, Magyarpolány, Nagyalásony, Nagypirit, Noszlop, Oroszi, Öcs, Pusztamiske, Somlójenő, Somlószőlős, Somlóvásárhely, Somlóvecse, Szőc, Tüskevár, Úrkút, Városlőd, Vid, Bánd, Hárskút, Királyszentistván, Márkó, Szentgál, Veszprém Megyei Jogú Város 1.-6. számú fogászati körzet.

Telefonszám: +36302124387
E-mail: mrdfogszabalyozas@gmail.com
Rendelési idő: H-CS 13-17, K-SZ-P 8-13
Cím: 8200 Veszprém, Áchim András tér. 9.

Gyermek- és felnőtt fogszabályozás: veszprémi fogászati rendelőnkben számos szolgáltatás és kezelés mellett lehetőség van kortól függetlenül fogszabályozásra is, mely mind esztétikailag, mind funkcionális szempontokból is a páciensek előnyére válik. Bár első sorban a fiatalabb korosztály képviselői fordulnak hozzánk fogszabályozás céljából, azonban a kezelés az utóbbi években a felnőttek között is nagy népszerűségnek örvend, nem véletlenül, hiszen felnőtt korban is van lehetőség változtatni.

Életkornak és egyedi igényeknek megfelelően számos opció áll rendelkezésre, ezekről, illetve minden egyéb, a kezelést érintő információkról az első díjmentes konzultáció alkalmával részletes tájékoztatást nyújtunk.

Rendelőnkben lehetőség van esztétikus, illetve láthatatlan fogszabályozó kezelés igénybevételére is.

  • Rögzített (fém, porcelán)
  • Kivehető (tágítócsavaros lemezek, retenciós készülékek, funkciós készülékek, sínek, stb.)
  • Láthatatlan sínes fogszabályozó

Fogszabályozás Veszprémben, hatékony módszer a fogászati ​​hibák kijavítására

Sajnos a természet nem ajándékozott meg mindannyiunkat kifogástalan mosollyal, hófehér, és szabályos fogsorral.

A szabályos, gyöngyházfogak inkább ritkaságnak számítanak, mint általánosnak.

Veszprémi fogorvosi rendelőnkben modern és hatékony fogszabályozási, harapáskorrekciós módszereket kínálunk bármely korosztály számára. Bár a fogszabályozás eredményességét a tinédzserkorhoz társítják, amikor a fogszabályozás optimális eredménnyel jár, de Veszprémben korszerű kezeléseket kínálunk, amik felnőtteknél is ugyanolyan hatékonyak. 

A fogszabályozás elengedhetetlen alapja lehet további fogászati ​​kezeléshez

A felnőttkori fogászati ​​problémák megelőzése egyszerű, meg kell oldania őket, mielőtt túl késő lenne. Az elhanyagolt hiba betegségek kialakulását idézi elő, amelyekkel később, sokkal nehezebb lesz megbirkózni.

Bár a modern fogászat számos fogszabályozási módszert fejlesztett ki a fogak korrekciójára, ezek közül Veszprémben is a fogszabályzó a legnépszerűbb. Az ok a hatékonyságukban rejlik és az eredmény tartósságában. 

Hogyan történik a fogszabályozás Veszprémben?

Veszprémi magánrendelőnkben a diagnózishoz a fogszabályozást végző orvos klinikai vizsgálatot végez, röntgenfelvételeket készít a szájról és a fejről, valamint pontos lenyomatot készítve modelleket készít a fogakról. Felülvizsgálja és értékeli a fogászati ​​​​leleteket, majd az eredmények alapján meghatározza a legjobb kezelési tervet. A kezelés megkezdése előtt veszprémi betegeinknek részletesen és személyre szabottan elmagyarázzuk a fogszabályozás esetleges mellékhatásait.

Veszprémi fogorvosi magánrendelőnkben lehetőség van kivehető és nem rögzített fogszabályozásra alkalmas eszközökkel a fogívek alakjának, valamint a felső és alsó állkapocs fogainak korrekciójára, valamint az esztétikai rendellenességek kiigazítására.

Címkefelhő: fogszabályozás veszprém

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefonszám

+36 30 752 9377

Helyszín

8200 Veszprém, Áchim András tér 9.

Írjon nekünk!