Fogkőeltávolítás, szájhigiénés tanácsadás: rendelőnkben kiemelt figyelmet fordítunk a prevencióra (megelőzésre). Az emberek túlnyomó része rendszeresen ugyan, de nem megfelelően mos fogat. A megfelelő szájhigiéne kialakítása egy tanulási folyamat, amelyet már gyermekkorban el kell sajátítani, így az alapos fogmosás hamar napi rutinná válik. Amennyiben a hozzánk fordulók nem tudják, hogy kisgyermekük hogyan ápolja száját, nem tudják, hogy gyermeküket hogyan szoktassák rá a rendszeres fogmosásra, vagy esetleg ők maguk szeretnének a változás útjára lépni, akkor forduljanak hozzánk bizalommal, hiszen sosem késő elkezdeni!

A lepedék és fogkő által gyulladt, vérző, érzékeny íny professzionális kezelést igényel. Veszprémi rendelőnkben ultrahangos depurátorral történik a fogkő-eltávolítás, amelyet professzionális polírozás, illetve szájhigiénés tanácsadás követ, annak érdekében, hogy a kialakítsuk és meg is tartsuk a megfelelő szájápolási szokásokat.

Fogágybetegség kezelése. A fogágybetegség a fogszuvasodáshoz hasonlóan népbetegség Magyarországon. Nagyon gyakori, kezeletlen esetekben a fogak meglazulásához és elvesztéséhez vezethet. Ám ha időben felismerésre kerül, akkor megfelelő terápiával a folyamat megállítható, lelassítható.

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefonszám

+36 30 752 9377

Helyszín

8200 Veszprém, Áchim András tér 9.

Írjon nekünk!