A fogselyem használatának elsajátítása elsőre nehéznek tűnhet, de idővel a technika megfelelő gyakorlásával könnyebbé válik. Először válasszunk ki egy megfelelő fogselymet, amely kényelmesen elfér az ujjaink között és nem túl vékony vagy épp vastag. A fogselymet óvatosan helyezzük a fogak közé, és óvatosan mozgassuk fel és le, valamint minkét irányba ide-oda, hogy eltávolítsuk az ételmaradványokat és a plakkot.

Fontos, hogy a fogselyem használata ne okozzon fájdalmat vagy vérzést. Ha a fogselyem használata során tapasztalunk bármilyen fájdalmat vagy ínyünk enyhén vérezni kezdene, érdemes felkeresni egy fogorvost, mert a túlzott íny érzékenység, valamint a duzzadt, fájó íny a fogínybetegségek előjelei is lehetnek.

A fogselyem rendszeres használata segít megelőzni a fogínybetegségeket és az ínyvérzést. A rendszeres fogselyem használat napi kétszeri fogmosással együtt hozzájárul a fogak és a fogíny egészségének megőrzéséhez. Emellett a fogselyem használata segít megelőzni a rossz leheletet, amelyet az ételmaradványok és a plakk okozhatnak.

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefonszám

+36 30 752 9377

Helyszín

8200 Veszprém, Áchim András tér 9.

Írjon nekünk!