A Voll-féle elektroakupunktúrának köszönhetően kiderült, hogy milyen kapcsolat is van fogaink és testünk, immunrendszerünk egészségi állapota között. Ha fogaink nem megfelelő higiénia szájápolás hiányában megbetegednek, az testünkben is gyulladásokat vagy súlyosabb esetben fájdalmas is képes létrehozni. 

Annak következtében, hogy fogaink állapotának romlása lassú folyamat, tehát nehezebben is vehető észre egyik-másik fogon a szuvasodás kialakulása. Éppen ezért érdemes félévente szakember segítségét kérni és részt venni egy állapotfelmérésen. Szerencsére fogaink állapotának immunrendszerünkre gyakorolt hatása is lassabb folyamat. Tehát, ha időben észre veszi fogorvosunk valamelyik fogunk megbetegedését, még időben korrigálható a probléma és nem kell addig eljutni, hogy szervezetünk másik pontjánál is megjelenjen valamilyen eltérés vagy fájdalom. 

De sajnos, ha nem fordítunk kellő figyelmet fogaink ápolásának megőrzésére vagy a félévente esedékes állapotfelmérést állandóan halogatjuk, talán rá sem jövünk bizonyos, enyhe fájdalmaink okára, pedig annak kiindulási pontja a fogainknál keresendő. 

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefonszám

+36 30 752 9377

Helyszín

8200 Veszprém, Áchim András tér 9.

Írjon nekünk!