A fogászati rendelők szolgáltatásai között miden bizonnyal megtalálhatjuk a fogfehérítés lehetőségét. Többféle fogfehérítés eljárás létezik már és valóban jó megoldás szakember segítségét kérni, ha fehérebb fogakra vágyunk.

A fogfehérítés kezelés előtt részletesen felsorolják, milyen ételek és italok fogyasztását kell majd kerülnünk, hogy az eredmény a leghosszabb ideig tartós legyen. Jó, ha tisztában vagyunk vele, hogy a fogaink elszíneződésének mértékétől és állapotától is függ, hány árnyalattal lesz fehérebb a fogsorunk. A fogfehérítés nem örök életre szól, a tartós eredményért akár évente is vissza kell járni és megismételni az eljárást.

Azonban van néhány egyszerű tipp és trükk, amivel a fogfehérítés után is megőrizhetjük, fogaink fehérségét, vagy legalábbis elérhetjük, hogy ne színeződjenek még jobban el. Hiszen tudjuk, hogy nem szép egy bebarnult, elszürkült, sárgás árnyalatú fogsor.

Először is próbáljuk meg kerülni, vagy legalább csökkenteni az olyan italok fogyasztását, amelyek köztudottan elszínezik fogainkat. Ilyen a kávé, a tea, a kóla, vagy a vörösbor. Ha Ön dohányzik, nem csak a fogak fehérségének megőrzése érdekében érdemes megfontolni, hogy leszokik-e.. A dohányzás számos káros szájüregi kockázattal is jár. Elhagyásával egészségi állapotunk és fogaink színe is jelentősen javulhat.

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefonszám

+36 30 752 9377

Helyszín

8200 Veszprém, Áchim András tér 9.

Írjon nekünk!