A szájzuhany egy igen praktikus eszköz arra vonatkozóan, hogy fogmosást követően eltávolítsuk az esetleg fogak közé szorult ételmaradékot, ezáltal csökkentjük a baktériumok számát is. Ezek hatására kellemes lesz a leheletünk, és elősegítjük a jobb szájhigiénia megteremtését.

A szájzuhany használata sokak számára előnyös lehet, azonban néhány embernek érzékenyebb lehet a szájüregük a szájzuhany használata miatt. Ez az érzékenység különböző okokra vezethető vissza.

Az egyik leggyakoribb ok a szájzuhanyban lévő alkohol. Az alkoholos szájzuhanyok számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, azonban az alkohol számos ember számára irritáló lehet. Azok, akik érzékenyek az alkoholra, égő érzést és kellemetlenséget tapasztalhatnak a szájzuhany használatát követően.

Az érzékenység másik oka a szájzuhanyban lévő összetevőkkel szembeni allergiás reakció lehet. Néhány ember allergiás lehet az olyan összetevőkre, mint a mentol, a színezékek vagy az ízesítők. Az allergiás reakciók a szájüregben bőrpír, duzzanat és viszketés formájában jelentkezhetnek.

Elérhetőségeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefonszám

+36 30 752 9377

Helyszín

8200 Veszprém, Áchim András tér 9.

Írjon nekünk!